Tjenester

Vi hjælper dig

Med udgangpunkt i kundernes ønsker og behov, lægger vi en fornuftig og realistisk arbejdsplan og i samarbejde med vores dygtige og pålidelige partnere er vi sikre på du bliver helt tilfreds med beslutningen om at vælge os til opgaven.

RENOVERING

Adams Malerservice pâtager sig gerne opgaver såsom facaderenovering eller renovering af leligheder og huse.

Et loft eller kælder kan hurtig bive forvandlet til hjemmekontor, værelse til din teenager eller længe ønsket gæsteværelse.

Vi har al den faglig viden, der er brug for - gennem tiden har vi stået i spidsen for mange forskellige typer af renoveringsprojekter, og vi samarbeider med nogle af de bedste i deres brancher: tømrere, murere, elektrikere og blikkenslagere. Sammen sikrer vi dig yderst professionel og dygtig arbejdskraft, du trygt kan overlade dit projekt til.


VEDLIGEHOLDELSE

Vores erfaring viser at løbende vedigeholdelse er det bedste man kan gøre for sin bygning. Vejret, hærværk, vandskoder m.m. skaber behov for en hurtig og effektiv behandling. Hvis du vælger Adams Malerservice til at varetage vedigeholdelse, sikrer du dig et godt og professionelt resultat - hver gang!

Vi har en stor kundekreds, der er glad for at vi holder Øje med behovet, og sætter ind når, der er brug for det. Gennem årene har vi især oplevet af graffiti er til stor gene - det skræmmende udseende, er svært og dyrt at fjerne, og ofte er der andre skader forbundet med denne slags hærværk.


TRAPPEOPGANGE

Første indtryk er vigtigt! Og trappeopgang er det første dine kunder ser, når de skal se på lejligheden til salg eller leje. Desuden er det et rum, der bliver brugt meget, og derfor bliver hurtigere slidt. Til sidst, men ike mindst - ofte er en trappeopgang uden meget dagslys og med begrænset plads. Her kan det rigtige valg af farver og materiale gøre underværker - og vi står parat til at anvende den viden hos dig.

Alt efter kundens behov, udfører vi alle opgaver: en hurtig opfriskning eller den helt store tur, hvor vi kan stå for udskiltring af døre, gulvbelægning. elektriske installationer, samt diverse murerarbeide.


Trappeopgange

Første indtryk er vigtigt! Og trappeopgang er det første dine kunder ser, når de skal se på lejligheden til salg eller leje. Desuden er det et rum, der bliver brugt meget, og derfor bliver hurtigere slidt. Til sidst, men ike mindst - ofte er en trappeopgang uden meget dagslys og med begrænset plads. Her kan det rigtige valg af farver og materiale gøre underværker - og vi står parat til at anvende den viden hos dig. Vi besigtiger din opgave og udarbejder en plan, som tager udgangspunktet i møde med dig. hvor vi sammen når frem til de endelige valg.


Totalentrepriser

Renovering af huset lejligheden trappeopgang er opgaver, der kræver mere end en pensel og en bøtte maling. Ofte virker det helt uoverskueligt at skulle koordinere leverandører, tømrer, malere, murere og elektrikere.

Hvem skal komme først? Hvem har tid? Hvornår? Hvad med de uforudsete? Hvad med forsinkelserne og udgiften, hvis en af dem skal komme igen? Både for private og erhvervskunder er vigtigt at være færdig til tiden og indenfor den planlagte budget - det er vi helt klare over.


MALING

Maleropgaver I private hjem er vores hjertesag! Det er en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit, og derfor sætter vi ære i at passe godt pá jeres hjem imens arbejdet står på.

Rydde op efter sig (hver dag!), beskytte de udsatte ting og møbler mod snavs og støv, holde orden i værktøjet - det er bygget ind i vores hverdag, og vi vil ikke have det anderledes. Forarbejdet er den vigtigste del, og her er der intet der bliver glemt, overset eller forsømt.

Det sikrer der eneste rigtige resultat - og det bedste. Og kun det bedste er godt nok for vores kunder.


Tag kontakt

Tøv ikke med at kontakte Adam Maler

Seneste projekt

Udforsk vores professionelle interiørprojekter

Painting Outside

Color Painting Services

Painting Outside

Color Painting Services

Painting Outside

Color Painting Services